Fiecare companie are nevoie de o imagine unitara pe piata, unica si reprezentativa in perceptia publicului, care sa inglobeze toate materialele cu care compania comunica in mediul intern, dar mai ales in cel extern: logo, website, e-mailuri, mape, materiale promotionale etc.

01 IDENTITATE VIZUALA

Identitatea vizuala trebuie sa fie extrem de bine gandita si planificata, indiferent daca compania ta este la inceput de drum si are nevoie de un brand, sau in cazul in care imaginea actuala nu (mai) reprezinta corespunzator produsele sau serviciile pe care le oferi. Magicos Studios detine toate competentele necesare pentru analizarea corecta a profilului tau business si pentru crearea unui design grafic unic si original, care sa confere personalitate afacerii tale. Logo-ul va reda cat mai corect esenta afacerii prin toate elementele sale constitutive: nume brand, elemente grafice sau iconice, font, colorit, geometrie, slogan. Este esential ca toate declinarile si elementele identitatii vizuale sa fie etalate intr-un manual de brand si un ghid de comunicare si marketing, care trebuie ferm respectate in vederea implementarii corecte a imaginii companiei pe termen lung.

In momentul in care o afacere se naste ea nu exista in mintea consumatorilor. De foarte multe ori se incepe activitatea, pe repede inainte, fara cunoasterea exacta a proceselor de lucru, a clientilor sau a modului de interactiune cu piata. Insa este foarte important ca inca de la inceput sa se ia in considerare crearea unui brand, care sa devina un nume pe piata de profil. Pe masura ce afacerea va fi tot mai vizibila, brandul va atesta o identitate bine conturata si o pozitie definita. Cand iti lansezi o afacere, echipa Magicos Studio va initia toate procesele de research (analiza piata, concurenta etc) si de creatie, pentru a-ti oferi cele mai elocvente propuneri de brand, care sa te reprezinte si sa confere produselor sau serviciilor pe care le oferi imaginea cea mai buna. In urma deciziei tale, brandul ales va deveni cartea de vizita a business-ului tau pe termen lung, care iti va permite sa ai o voce unica si un renume cert.

Un website are nevoie de cativa factori importanti pentru a retine atentia vizitatorilor, cum ar fi viteza de descarcare, usurinta in navigare, securitatea, dar poate cel mai important, este designul acestuia. Chiar daca informatiile prezente online sunt utile navigatorilor, modul de prezentare al sectiunilor, structura meniului, fotografiile si elementele grafice pot face o mare diferenta intre un website atractiv si unul fara importanta. Atunci cand ne incredintezi crearea unui website de prezentare sau a unui magazin online, membrii echipei noastre – specialistul in programare web, echipa de graficieni si creatorul de continut – conlucreaza pentru crearea si livrarea unui website original, care sa integreze toate functionalitatile, sa fie maxim optimizat, si care, in final sa angreneze actiuni concrete din partea cumparatorilor tai si conversii permanente.

Aproximativ toate produsele pe care le consumam includ si un ambalaj atractiv, care poate chiar ne-a atras atentia si ne-a determinat sa cumparam respectivul produs. Serviciile de grafica pentru produsele de tip ambalaj sunt printre cele mai complexe din aria designului grafic, caci implica o buna cunoastere a publicului tinta trebuind sa comunice direct cu consumatorii, atat la nivel emotional cat si vizual. Echipa Magicos Studios detine toate competentele necesare pentru a crea designul de ambalaj potrivit industriei si produselor tale, bazandu-ne pe multa creativitate, dar mai ales pe respectarea cerintelor tehnice necesare imprimarii pe hartie, respectiv pe folie de plastic a unor produse variate: etichete, cutii de carton, pungi din hartie, PVC sau diverse recipiente din plastic.Reusita noastra este doar atunci cand produsele tale ies in evidenta pe rafturile aglomerate din magazine si atrag constant decizii de cumparare din partea cumparatorilor, implementand totodata si brandul in constiinta acestora pe termen lung.

Serviciile de grafica pentru print implica cunostinte solide de productie publicitara in tipar digital si offset, cu folosirea corespunzatoare a tuturor elementelor de identitate vizuala ale companiei (logo, culori etc). Doar astfel calitatea produselor tiparite va fi impecabila, cu imagini de inalta rezolutie, indiferent de marimea suportului. Echipa Magicos Studios este specializata in grafica si creatie publicitara pentru machetarea/pregatirea designului pentru orice fel de material tiparit necesar in activitatea ta zilnica sau sezoniera: carti de vizita, pliante si flyere, mape de prezentare, cataloage/brosuri, afise / postere, etichete produse si ambalaje, bannere, mesh-uri, aparitii in reviste etc.

Cand ai nevoie de un banner promotional pentru website/magazinul online sau pentru un anunt publicitar pe Google, este indicat sa apelezi la un grafician bun, care nu doar ca este specializat in domeniul tehnic, ci are si competente creative, absolut necesare pentru realizarea unui material cu impact vizual mare, atractiv dpdv al designului si care sa genereze actiuni reale din partea privitorilor. La Magicos Studios ne bazam pe o echipa de graficieni talentati cu ajutorul carora derulam cu succes campanii promotionale pentru clienti de top care au nevoie constanta de materiale grafice originale, creative, care sa inglobeze cerintele acestora, dar si asteptarile publicului, intr-un continut atractiv care indeamna la cumparare. Apeleaza oricand la departamentul nostru de creatie publicitara si vom gasi cea mai potrivita combinatie de mesaje, imagini, culori, fonturi si simbolistica pentru promovarea produselor sau serviciilor tale prin mesaje publicitare unice, puternice, de neuitat.

REVIEW-URI RECENTE

PROGRAMUL NOSTRU

Luni - Vineri : 09:00 - 17:30
Sâmbătă - Duminică : ÎNCHIS

SUNA BINE?

Asteptam mesajul tau si te vom contacta in cel mai scurt timp