Fotografiile publicitare nu sunt doar niste simple imagini capturate pentru prezentarea unor produse, servicii sau persoane. Campaniile publicitare de succes se bazeaza, adeseori, pe fotografii de impact care transmit mesaje puternice si indeplinesc intru totul criteriile strategiei de marketing.

01 FOTOGRAFIE PUBLICITARA

In cadrul agentiei noastre, in afara specialistului din aria foto respectiva (fotografie de produs, imobiliara, culinara etc) implicam toti membrii echipei care au o viziune globala despre fotografia publicitara si detin competente solide in advertising. Astfel, produsele si serviciile tale vor fi redate catre public intr-o lumina atractiva, focusata pe transmiterea unor senzatii vizuale si senzoriale ce vor crea cu siguranta o campanie publicitara cu efect… wow.

Atunci cand ai nevoie sa iti prezinti produsele intr-un catalog, pe ambalaje, pe flyere sau pe website, este absolut necesar ca fotografiile sa arate impecabil pentru a putea genera reactii pozitive fiecarui client in parte. In functie de destinatia fotografiilor, trebuie luate in calcul inca de la inceput o serie de factori care pot influenta iremediabil aspectul produselor: fundal, cadru, context, accesorizare. Gratie echipamentelor performante si a celor peste 10 ani de experienta in fotografiere profesionista, echipa noastra cauta cel mai bun unghi pentru pozarea produselor tale, ori la sediul tau, ori in cadrul studioului nostru. Analizam forma produselor, dimensiunile si functionalitatea acestora, apoi pregatim unghiurile cele mai avantajoase, selectam background-urile, adaugam reflectoare pentru crearea de reflexii sau umbre, iar dupa ce realizam seria de fotografii, trecem la operatiunea de post-procesare, prin care corectam eventualele imperfectiuni sau reglam luminozitatea si contrastul. Rezultatul final te va satisface cu siguranta si iti va implini asteptarile!

Fotografiile fashion reprezinta o categorie aparte de fotografii, dat fiind ca inglobeaza atat portretistica, cat si zona de produs. In raport cu destinatia acestora – magazin online fashion, social media, afise publicitare, cataloage cu colectii de moda, reviste etc – fotografiile fashion trebuie realizate tinand cont de toate componentele incluse: model, manechin expunere, articole vestimentare , accesorii, make-up. Cand ne incredintezi sarcina sa realizam cele mai spectaculoase fotografii de moda, fii sigur ca avem aparatura de ultima ora, si, mai ales, oamenii potriviti care stiu cum sa captureze toata esenta! Obiective, reflectoare, blitz-uri, filtre, blende, fundaluri, toate echipamentele si accesoriile foto sunt selectate in asa fel incat sa surprindem fiecare detaliu relevant care va creea emotii privitorilor si va angrena garantat trenduri si vanzari: atitudinea modelului, tusele de machiaj si coafura, calitatile tesaturii sau accesorizarea tinutei vestimentare.

Daca ai un restaurant, o pizzerie sau un fast-food, atunci stii foarte bine cat de mult conteaza aspectul meniului si modul in care sunt prezentate sortimentele. Culorile vii ale ingredientelor si alimentele care intra in componenta felurilor de mancare, trebuie sa iti atraga clientii si sa genereze tot mai multe comenzi, atat in cadrul locatiei fizice, pe materialele tiparite precum flyerele sau afisele, cat si in mediul online, pe website sau in postarile din social media. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unor fotografii profesioniste 100%, apeland la noi, Magicos Studios. Suntem experimentati in fotografiile de produs dedicate domeniului culinar si detinem know-how-ul pentru a expune mancarea in cea mai buna lumina, indiferent daca realizam fotografiile la locatia ta sau in studioul nostru foto. Te asiguram ca rezultatul final va denota calitate, prospetime si savoare… si va determina privitorii sa manance cu ochii!

Proprietatile imobiliare au costuri ridicate si, de cele mai multe ori, sunt dificil de vandut sau inchiriat. Fotografiile sunt primul lucru care il vor determina pe posibilul cumparator sau viitor locatar sa te contacteze pentru o vizita. Din aceste considerente, este necesar sa iei in calcul inca de la inceput prezentarea foto cat mai profesionista a locatiei tale. Indiferent ca este vorba de un complex rezidential, un restaurant, un centru sportiv, o casa sau un apartament pe care decizi sa il vinzi sau sa il inchiriezi, echipa noastra specializata in fotografie imobiliara va captura prompt si la un nivel de calitate ridicat toate unghiurile exterioare si interioare ale proprietatii, astfel incat sa ai garantia ca imaginile vor atrage cat mai multi posibili cumparatori.

Atunci cand doresti sa iti prezinti locatia turistica, hala de productie, showroom-ul, complexul de agrement sau ansamblul rezidential in cadrul natural sau in raport cu zonele de proximitate, este recomandat sa apelezi la fotografiile aeriene, realizate cu drona. La Magicos Studios detinem cea mai noua tehnologie foto, precum si echipamente de zbor tip drona, prin intermediul carora putem captura imagini panoramice 360, fotografii sferice si imagini aeriene de la altitudine, care vor intregi seria de fotografii profesioniste de care ai nevoie pentru expunerea in cea mai buna ipostaza a proprietatii tale. Ori de cate ori este necesara imortalizarea digitala a unor evenimente, inaugurari sau actiuni de promovare a locatiei tale, fotografiile marca Magicos se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale!

PORTOFOLIU

Oala Haiducilor

branding | dezvoltare web | foto | social media

Ferma de la munte

branding | dezvoltare web | marketing

Xpert Beauty

marketing online | design grafic | foto

Streek Studio

branding | dezvoltare web | marketing

Fashion Carpet

Social media marketing | PPC

 

Papilio Romania

dezvoltare web | foto | marketing

REVIEW-URI RECENTE

PROGRAMUL NOSTRU

Luni - Vineri : 09:00 - 17:30
Sâmbătă - Duminică : ÎNCHIS

SUNA BINE?

Asteptam mesajul tau si te vom contacta in cel mai scurt timp