0%
se inițializează

SERVICII

OUR SERVICES

MARKETING ONLINE

NU ESTI SIGUR DE STRATEGIA TA DE MARKETING ONLINE?

Iti studiem concurența, pentru a detecta oportunități, iti înțelegem și analizăm afacerea ta pentru a putea defini atributele care te fac diferit și, prin urmare, principalele argumente de vânzări, te ajutăm să iti definesti publicul țintă și, în final, vă propunem un plan de acțiunea pe care poti activa.

DEZVOLTARE WEB

DIFERENTIAT SI BINE EXECUTAT

Indiferent daca website-ul tau este deja prezent online sau daca abia acum vrei sa il lansezi, la Magicos Studios iti oferim servicii de consultanta web bazate pe cunostinte tehnice si pe componente solide de marketing online, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o pozitionare cat mai buna in spatiul virtual.


In situatia in care ai deja un site de prezentare sau un magazin online functional, dar nu esti multumit de rezultate sau de vanzarile obtinute, analiza noastra va cuprinde toate aspectele implicate – trafic, numar vizitatori, structura, design, cuvinte-cheie, continut scris etc, factori in functie de care iti vom prezenta varianta optima pentru imbunatatirea prezentei online, cresterea in ranking si generarea conversiilor.

GRAFICA DIGITALA

CREATIVITATE GLOBALA

Fiecare companie are nevoie de o imagine unitara pe piata, unica si reprezentativa in perceptia publicului, care sa inglobeze toate materialele cu care compania comunica in mediul intern, dar mai ales in cel extern: logo, website, e-mailuri, mape, materiale promotionale etc.

Magicos Studios detine toate competentele necesare pentru analizarea corecta a profilului tau business si pentru crearea unui design grafic unic si original, care sa confere personalitate afacerii tale.

FOTOGRAFIE COMERCIALA

REZOLUTIE LA SUPERLATIV

La Magicos Studios detinem cea mai noua tehnologie foto, prin intermediul careia capturam imagini care vor intregi seria de fotografii profesioniste de care ai nevoie. Ori de cate ori este necesara imortalizarea digitala a unor evenimente, inaugurari sau actiuni de promovare a locatiei tale, fotografiile marca Magicos se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale!

PRODUCTIE VIDEO

DE LA SCENARIU LA FILM

Agentia noastra acorda o deosebita atentie tuturor evenimentelor corporate sau personale, avand ca reper intotdeauna scopul respectivului film / video, respectiv crearea unei impresii puternice asupra privitorilor.

PRODUCTIE PUBLICITARA

PROMOVARE INTELIGENTA

Fie ca detii un restaurant, o pensiune, o companie producatoare de bunuri sau esti un prestator de servicii, produsele publicitare au rolul sa-ti confere o buna vizibilitate pe piata. Dat fiind ca publicul intra in contact cu logo-ul sau brandul companiei tale, este esential ca aspectul acestor produse sa creeze un impact puternic d.p.d.v. vizual.

Echipa Magicos Studios isi aduce aportul si pune in practica intreaga experienta in domeniul graficii si a productiei publicitare pentru ca materialele pe care le cream si executam sa indeplineasca intru totul cerintele tale, d.p.d.v al calitatii si al modului de prezentare.

ACASĂ
SERVICII
VORBIM?
CONTACT