0%
se inițializează

MARKETING ONLINE

MARKETING ONLINE

Serviciile de consultanta in marketing reprezinta un pilon de baza in reusita unei campanii de promovare.

Printr-o comunicare deschisa aflam in primul rand care sunt obiectivele tale si ce anume doresti sa obtii – renume pentru brand, pozitionare pe piata, clienti pe website. In continuare, analizam atenti specificul afacerii tale, concurenta ta directa, cautam diferentiatorul care te face unic pe piata, identificam publicul tinta si trasam directiile generale de lucru. Astfel, evidentiem toate plusurile si minusurile intr-o holograma in baza careia putem sa iti prezentam o schita generala a directiilor de actiune, sau chiar sa  generam un ghid esential pentru strategia de comunicare si de marketing, atat pentru mediul online, dar si offline, influencial sau neconventional.

01 - CONSULTANTA GRATUITA!

Consideram ca respectul profesional este primordial, de aceea ti-l acordam si ti-l solicitam implicit.

Credem cu tarie ca factorul – cheie care va asigura succesul unei campanii de promovare sau a unui mesaj publicitar este comunicarea.

Informatia bruta despre produsele sau serviciile tale, este cernuta de catre expertii nostri in comunicare, iar ceea ce emitem in spatiul exterior trebuie sa transmita intotdeauna decenta, seriozitate si profesionalism:

Te asteptam la sediul nostru sau venim noi la tine
Ne transmiti obiectivele tale de marketing
Iti oferim sfaturi avizate
Iti prezentam succint strategia optima de marketing

02 - STRATEGIE ONLINE

In baza datelor colectate si a analizei preliminare efectuate in cadrul procesului de consultanta, echipa noastra de specialisti din domeniul creativ – marketing, SEO, design grafic, foto-video, social media, comunicare – conlucreaza pentru gasirea celei mai potrivite strategii online pentru afacerea sau brandul tau, in deplina concordanta cu strategia de business.

Strategia online este un organism viu care, desi se bazeaza pe date cunoscute, fixe, ca  obiectivul campaniei, pozitionarea pe canale sau durata expunerii, trebuie sa ia in considerare realitatea din piata si modul de reactie al potentialilor. In acest context, campaniile pe care le coordonam sunt re-adaptate prompt si reconfigurate pentru atingerea cu succes a scopului.

03 - REMARKETING

Atunci cand dorim ca mesajele campaniei sa genereze mai multe interactiuni, printr-o campanie de remarketing putem sa convertim potentialii nehotarati in clienti-cumparatori.

Chiar daca persoanele care ti-au vizitat website-ul au fost interesate de produsele tale, insa au decis sa renunte la achizitie sau sa amane procesul de cumparare, mesajele reclamelor initiate prin remarketing ii vor determina sa  treaca la actiune. Indiferent pe ce retele vor fi acestia prezenti, anunturile de publicitate isi vor face simtita prezenta si vor crea acea conexiune vizuala cu brandul sau afacerea ta, inlocuind cu succes discursurile unei echipe de vanzari directe si generand rezultate, conversii.

04 - SEM & SEO

“Search Engine Optimization” – prescurtat SEO, este o componenta a “Search Engine Marketing” – SEM, doua notiuni al caror scop este de a asigura cea mai buna vizibilitate online pentru business-ul tau si, implicit, sa iti aduca trafic.

Un bun SEO poate face diferenta intre afisarea si pozitionarea afacerii tale pe primele pagini ale motoarelor de cautare. Aceasta componenta de marketing consta in crearea unui continut de calitate pe website-ul tau, de optimizarea eficienta a acestuia prin articole de blog, descrieri ale serviciilor sau produselor, de setarea cuvintelor-cheie care iti pot transforma business-ul intr-unul de success, de optimizarea vitezei de incarcare a website-ului si de multe alte componente off-site, ca backlink-uri, partajari pe social media, etc.

Pe de alta parte, tehnica SEM include tactici precum reclamele sponsorizate sau componente de social media marketing, care sunt eficiente cand va doriti vizibilitate imediata, cu rezultate mai rapide decat  prin optimizarea SEO.

05 - CONTENT WRITING

Un continut scris original este un diferentiator cert al afacerii tale online, printre alte zeci, poate similare. Continutul inseamna, pe scurt, informatii care au puterea sa angreneze cititorul in actiuni concrete care sustin procesul de marketing online, fiind unul dintre cele mai utile instrumente pentru cresterea organica si indexarea pe primele pozitii ale motoarelor de cautare.

Content writing-ul presupune conceperea si redactarea de articole pentru blogul website-ului tau, descrieri ale produselor sau serviciilor, postari pentru retelele sociale, si, exceptand mediul digital, texte pentru cataloage, pliante si chiar video-uri sau inregistrari audio.

Specialistii Magicos Studios se bazeaza atat pe o expertiza lingvistica solida, cat si pe o abordare comerciala targetata pe vanzare, avand astfel abilitatea de a genera concepte de marketing online si continut unic, pentru domenii de activitate variate.

06 - CAMPANII PPC

PPC este prescurtarea de la termenul “Pay Per Click” si reprezinta una dintre modalitatile de promovare online considerate eficiente, in adevaratul sens al cuvantului.

Atunci cand ai nevoie sa iti faci rapid business-ul cunoscut pe online, sa atragi trafic relevant si, efectiv, sa faci vanzari, PPC este una dintre solutiile pe care le recomandam. Realmente, aloci un buget lunar dar platesti anunturile doar atunci cand potentialul tau client trece la actiune: te suna, face o rezervare, cumpara un produs sau intra pe formularul de comanda de pe website-ul tau.

Asadar, indiferent daca doresti sa promovam cautarea companiei tale pe Google, sa afisam bannere tip display pe site-uri, video-uri pe YouTube, sau sa publicam anunturi pe Facebook, echipa noastra conlucreaza pentru stabilirea corecta a obiectivelor campaniei, setarea targetului, crearea anunturilor (texte si imagini) si optimizarea constanta a campaniilor.

1
Analiza cuvintelor-cheie
2
Creare reclama / anunt
3
Crearea paginii de destinatie
4
Setarea contului
5
Testare si instalare de track
6
Lansarea campaniei
7
Monitorizare campanie
8
Evaluarea campaniei / Analiza si feedback

07 - RETELE SOCIALE

Social Media este unul dintre instrumentele de baza esentiale ale marketingului online. Este important ca afacerea ta sa fie prezenta si activa pe Social Media, indiferent ca esti prezent pe piata de multi ani sau abia acum te lansezi.

Social Media este astazi vitala pentru cele mai mari branduri, iar cu o strategie de comunicare si marketing personalizata, te ajutam sa ajungi exact la publicul tau tinta si sa iti plasam business-ul pe traiectoria corecta. Chiar daca explozia retelelor sociale pare ca a saturat piata, prin postari constante si implementarea stricta a unui plan editorial, reputatia brandului tau va avea doar de castigat pe termen lung.

Social Media cuprinde actiuni diverse cum ar fi promovarea blogului sau website-ului tau pe pagina de Facebook, publicarea fotografiilor profesioniste cu produsele tale pe Instagram, publicarea video-urilor de prezentare pe canalul de YouTube, dar nu numai!  

La Magicos Studios facem brand awareness, crestem interactiunile cu followerii tai, cream comunitati si scriem continut dedicat pe nisa ta de piata, care sa genereze actiuni din partea urmaritorilor. Totul intr-un mod creativ… caci “Sky is the limit”!

08 - E-MAIL MARKETING

Serviciile de e-mail marketing reprezinta unul dintre cele mai profitabile instrumente de promovare, cu cea mai mare rata de conversie. E-mail marketingul inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si sa le fidelizezi pe termen lung. Marele avantaj al acestui canal de comunicare este ca mesajele tale sunt personalizate si ajung exact la publicul tau tinta.

Expertii in continut scris si design grafic ai echipei Magicos Studios, stiu sa iti puna corect in pagina promotiile, noutatile sau evenimentele pe care le pregatesti pentru clientii tai, si astfel, sa sustina strategia de marketing online. Scopul integrarii serviciilor de e-mail marketing in mixul de marketing deja implementat este unul singur: succes si conversii pe toate canalele online!

ACASĂ
SERVICII
VORBIM?
CONTACT