0%
se inițializează

DEZVOLTARE WEB

01 - CONSULTANTA WEB

Indiferent daca website-ul tau este deja prezent online sau daca abia acum vrei sa il lansezi, la Magicos Studios iti oferim servicii de consultanta web bazate pe cunostinte tehnice si pe componente solide de marketing online, astfel incat afacerea ta sa beneficieze de o pozitionare cat mai buna in spatiul virtual.

In situatia in care ai deja un site de prezentare sau un magazin online functional, dar nu esti multumit de rezultate sau de vanzarile obtinute, analiza noastra va cuprinde toate aspectele implicate – trafic, numar vizitatori, structura, design, cuvinte-cheie, continut scris etc, factori in functie de care iti vom prezenta varianta optima pentru imbunatatirea prezentei online, cresterea in ranking si generarea conversiilor. 

Daca doresti sa fii prezent online cu business-ul tau si ai nevoie de un site pentru a-ti prezenta produsele sau serviciile, procesul de consultanta pe  care ti-l oferim implica in prima faza discutii concrete despre piata in care activezi, scopul pe care il ai si obiectivele de marketing pe care vrei sa le atingi. In urma colectarii acestor informatii initiem progresiv toate fazele premergatoare implementarii proiectului – audit pe domeniu, analiza concurenta, infrastructura, securitate, mentenanta etc, pentru a-ti putea oferi versiunea perfecta, personalizata a viitorului tau website sau magazin online.

02 - MENTENANTA

Cand detii un website sau un magazin online, cu siguranta ai nevoie de un serviciu de mentenanta externalizat. Echipa Magicos Studios detine expertiza si competentele necesare pentru a te ajuta in mentinerea site-ului tau in parametrii corecti si in cea mai actualizata versiune a sa.

Problemele tehnice pot aparea oricand, poate datorita unui mod de operare defectuos in interfata site-ului, sau poate prin anumite procedee eronate de actualizare ale informatiilor online de catre angajati. Un website este un organism viu supus interactiunilor permanente cu vizitatorii, si din acest motiv, ii oferim atentie permanenta, intretinere si suport de specialitate pentru diverse actiuni ca update-uri de module, devirusare, verificari de functionalitate, brese de securitate, back-up-uri, introducere sectiuni noi s.a.m.d.

03 - E-COMMERCE

In prezent, un procent covarsitor al populatiei doreste sa cumpere produse sau servicii printr-un simplu click, asa ca prezenta magazinelor online este tot mai pregnanta.

Cand decizi ca business-ul tau trebuie sa fie online pentru a-ti genera comenzi substantiale, dar fara sa iti bati capul cu o echipa intreaga de vanzari, suntem la dispozitia ta!

Specialistii Magicos Studios stiu cum sa creeze si sa dezvolte un magazin online original care sa te pozitioneze pe primele locuri in cautarea pe Google: design unic, responsive si adaptat pentru toate dispozitivele, integrare automatizata cu sistemul de gestiune intern, solutii de plata online sau servicii de curierat integrate.

In plus, punem un mare accent pe integrarea  modulelor pentru marketing care iti vor creste rata de conversie a magazinului, precum si pe componentele necesare pentru SEO, astfel incat platforma sa fie usor indexabila de catre motoarele de cautare, si sa atraga implicit trafic.

02 - PREZENTARE

Scopul unui site de prezentare este sa expuna intr-un mod cat mai atractiv serviciile sau produsele unei companii catre vizitatorii online, oferindu-le informatii complete si corecte, detalii, descrieri, beneficii, si, dupa caz, costuri.

Echipa Magicos Studios iti creeaza acea carte de vizita care preia conceptul afacerii si il transpune online, cu focus pe publicul tau tinta si pe actiuni concrete din partea acestuia, respectiv conversii / vanzari. 

Dezvoltam website-uri de prezentare cu design unic si personalizat, cu componente variate: pagini, articole, categorii, imagini, galerii foto & video, formulare de contact, sectiuni de slideshow sau interactive, servicii de localizare pe harta, linkuri pentru Social Media, blog etc.

03 - APLICATII

In prezent tot mai multe companii trec la un mod de lucru bazat pe cloud si pe retele, iar  aplicatiile web personalizate permit eficientizarea operatiunilor si reducerea costurilor, prin eliminarea problemelor de spatiu, stocare sau compatibilitate intre sistemele de operare.

Fiind usor accesibile, indiferent de locatie sau dispozitiv, aplicatiile online cum ar fi procesoarele de text sau foile de calcul, ofera aceeasi functionalitate ca si versiunile de desktop, putand fi accesate simultan de catre toti utilizatorii care colaboreaza pe proiecte sau lucreaza la documente comune.

Aplicatiile web create de Magicos Studios implica programe web-based, implementate si optimizate folosind tehnologii variate: formulare online, cosuri de cumparaturi, procesoare de text, foi de calcul, editare video si foto, conversii de fisiere, programe de e-mail etc.

04 - NEWSLETTER

Trimiterea de newslettere electronice este inca o componenta esentiala a strategiei de marketing direct online, prin intermediul careia poti transmite un mesaj simultan, catre o baza de date de abonati, care au optat voluntar sa se inscrie la noutatile tale. Prin intermediul aplicatiilor de tip newsletter, poti sa derulezi periodic campanii de marketing – promovarea vanzarilor, lansari de produse sau servicii, promotii sezoniere, sa transmiti informatii importante pe grupuri de interes sau in mediul intern, catre angajatii tai.

Magicos Studios te ajuta cu crearea unor solutii personalizate pentru newslettere setand optim elementele esentiale: interfata, aspect, timpi expunere, automatizari, integrari s.a.m.d.

In cazul in care doresti, iti putem oferi si alte servicii suplimentare cum ar fi conceptia grafica a newsletter-elor, redactarea de texte si mesaje, trimiterea mesajelor, analiza si raportare detaliata privind campania.

ACASĂ
SERVICII
VORBIM?
CONTACT